magento

LTC C1 sluit seizoen af

Toegevoegd op 7 juni 2016 om 00:00 door Erik Jan Winter
Whatsapp Facebook Twitter


LTC C1 sluit seizoen af
Afgelopen zaterdag stond de laatste activiteit van LTC C1 op het programma: een BBQ in de tuin bij de familie Berends. gepland vanwege het kampioenschap in de tweede klasse, maar ook om het seizoen gezamenlijk in een goede sfeer af te sluiten. Vanaf 17.00 uur kwam iedereen geleidelijk binnendruppelen. Ook Arjan, Dennis, Delan, Maarten en Tim, die de gehele dag bij het E- en F-toernooi van LTC wedstrijdjes hadden gefloten (hulde daarvoor, klasse mannen!) hadden zich naar de verste uithoek van Marsdijk gespoed. Toen ook de trainers Mark (toernooi met LTC 1) en Tristan (finalewedstrijd promotie LTC 2) het adres hadden gevonden, kon de BBQ ontstoken worden.

Toen de eerste honger gestild was een kort intermezzo van Mark en Tristan. Iedere speler kreeg een aandenken en een kort verhaal over het seizoen en zijn ontwikkeling. Hier en daar werden nog wat presentjes uitgedeeld en applaus was ieders deel. Ronde 2 van de BBQ kon van start, maar bij sommigen waren de maagjes voorlopig al vol. Dit leidde tot ronde 2 van het voetbal op de velden van LEO. Via BBQ-ronde 3 werd nog wel gezorgd voor aanvulling en een enkeling vond dit onvoldoende en haastte zich vlak voor sluitingstijd nog naar "The Golden Arches". Menigeen vond het echter nog te gezellig om al weg te gaan en met een borrel werd nog 'even' gezellig nagebabbeld over de geslaagde avond, het prachtig verlopen seizoen en enkele andere heikele kwesties.

Iedereen bedankt voor alles! We hebben genoten. Allen volgend jaar veel succes gewenst en geniet van een welverdiende vakantie.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento